Enoturisme 2019-08-06T12:23:23+02:00

PASSEJARÀS  PER DINS D’UN QUADRE, OLORARÀS LA FUSTA, TASTARÀS EL VI, I ELS OLIS

Xafaràs la terra, descobriràs art entre ceps i oliveres…

PASSEJARÀS  PER DINS D’UN QUADRE, OLORARÀS LA FUSTA, TASTARÀS EL VI I ELS OLIS

Xafaràs la terra, descobriràs art entre ceps i oliveres…

Visita’ns

Els nostres horaris

DISSABTE i DIUMENGE  DE 10 A 14H

També obrim molts festius. Consulta’ns!

Organitzem visites per grups (+8 pax.) en altres horaris o dies. Contacteu-nos per reservar dia i hora!

DESCOBREIX MÉS ACTIVITATS DEL NOSTRE CELLER
Atenció al client

Teléfon:
627 559 832 / 627 559 830
+34 973 050 018

E-mail:
info@masblanchijove.com

Direcció

Enoturisme

Us oferim un passeig per La Vinya dels Artistes on escultures i instal•lacions artístiques conviuen entre vinyes i oliveres, visita guiada pel celler on es podran veure escultures suspeses amb dances de llums i ombres i explicarem l’elaboració del vi embolcallats pel “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias. La visita acabarà amb un tast de vins i olis davant del “In Vino Veritas” de Guinovart (veure opcions de tast de vins i preus a sota):

Tarifes visites amb degustació

Tast de 2 dels nostres vins més torradetes amb un oli d’oliva extra verge de Molí del Set. Preu per adult: 5 €.

Tast de 4 dels nostres vins més torradetes amb dos olis d’oliva extra verge de Molí del Set. Preu per adult: 10 €.

Tast de 6 dels nostres vins més torradetes amb dos olis d’oliva extra
verge de Molí del Set i xocolata. Preu per adult: 15 €.

Tast de les tines, de les bótes i de les ampolles. Per viure i entendre tot el procés d’elaboració del vi. Acabaràs amb Tast de 4 dels nostres vins més torradetes amb dos olis d’oliva verge de Molí del Set. Preu per adult: 20 €.

Tasta 3 diferents anyades del nostre blanc més especial, fermentat i criat en bóta nova de roure francès. Una experiència exclusiva on veuràs com el pas del temps arrodoneix i transforma aquest deliciós producte. Preu 15 € per adult. Mínim 4 adults. Amb reserva prèvia.

Tasta 3 diferents anyades del nostre vi negre més elegant i complex. Una experiència exclusiva on veuràs com el pas del temps arrodoneix i transforma aquest deliciós producte. Preu 20 € per adult. Mínim 4 adults. Amb reserva prèvia.

Us prepararem un cistellet amb tot el que fa falta gaudir d’una esmorzar memorable enmig del camp. Estovalles, embotits de muntanya fets pel nostre cosí, formatges artesans, pa de pagès, tomates de l’hort (si és temporada de tomates), l’oli verge extra de les nostres oliveres de secà, un grapadet de les nostres ametlles torrades o garrapinyades (o algun altre producte casolà de temporada) i un parell de copes perquè degusteu un dels nostres vins on més il·lusió us faci. Preu 30 € per adult, 18 € de 12 a 17 anys i 10 € de 5 a 11 anys. Mínim 2 persones. Amb reserva prèvia.

Gaudireu un esmorzar d’embotits de muntanya, formatges artesans, pa de pagès, tomates de l’hort (si és temporada de tomates), l’oli verge extra de les nostres oliveres de secà, ametlles torrades o garrapinyades dels nostres ametllers (o algun altre producte casolà de temporada) i un tast de 4 dels nostres vins. Preu: 22 € per adult, 12 € de 12 a 17 anys i 8 € de 5 a 11 anys. Mínim 2 persones. Reservar almenys amb 5 dies d’antel·lació.

Visita sense tast de vins. Podran gaudir del nostre oli d’oliva verge extra de Molí del Set amb torradetes.

Preu: 3 € per adult.

Fes la reserva del teu tast

Dissabtes (10:00h. / 12:00h.) – Diumenges (10:00h. / 12:00h.)

Accepto els termes i condicions legals