PETITES OBRES D’ART
DESTINADES A PRODUIR PLAER

Vins ecològics singulars, elegants i complexos

PETITES OBRES D’ART
DESTINADES A PRODUIR PLAER

Vins ecològics singulars, elegants i complexos

Els nostres vins

Veremem les nostres 17Ha de vinya a mà, en petites caixes de 20Kg, quan el raïm està en el seu punt òptim de maduració. Totes les finques estan a la Pobla de Cérvoles, a la DO Costers del Segre subzona Les Garrigues, a més de 700m. d’altura. Obtenim uns 3500 Kg./Ha. d’un raïm d’altíssima qualitat que ens permeten elaborar vins ecològics d’altura amb personalitat i elegància.

Vins d’autor. Vins que inspiren. Les varietats que cultivem són principalment la garnatxa negra, la garnatxa blanca i el macabeu. Però també tenim cabernet sauvignon, ull de llebre, merlot, sirà, sumoll, viognier i riesling.

La principal gamma de vins s’anomena Saó, una paraula que parla de la terra i significa: “maduresa, perfecció, grau d’humitat òptim”. I cerquem aquesta tipicitat en cadascuna de les nostres ampolles. Ens agrada que el nostre vi expressi el millor del lloc que l’ha vist néixer.

També tenim la gamma de les Troballes: uns vins agosarats i especials, elaborats amb fermentació espontània i que posseeixen una rusticitat captivadora. Molt frescos i vius.

Els nostres olis

Respecte i treball cap a la terra i les oliveres. Acurada selecció de les olives. Pur oli d’oliva verge extra d’olives 100% arbequines. Senzillament el millor suc d’oliva, sense afegir-hi res. De la primera premsada en fred, treballant a una temperatura màxima de 22ºC, que ens permet conservar les millors propietats.

Aquests olis tan especials estan fets pel mètode de decantació, sense clarificar ni filtrar i és normal que deixin pòsit, ja que contenen molta càrrega orgànica que acaba precipitant. A canvi, és un oli que es conserva millor i que aconsegueix preservar totes les propietats organolèptiques tan beneficioses per la nostra salut. L’acidesa dels nostres olis és sempre inferior al 0,2º.

Un procés d’elaboració més cuidat, més natural i més respectuós ens permet aconseguir un oli únic. Un producte extraordinari.

Tenim quatre gammes de productes en diferents formats:
MOLÍ DEL SET La nostra gamma bàsica però deliciosa.
OLIVERUM Oli verd amb molta potencia d’entrada, molt persistent i d’intens sabor.
ÒLIM Oli d’olives ecològiques en el seu format verd i madur.
LES PUBILLES Oli d’oliveres centenàries. Les oliveres centenàries transmeten molt més el potencial aromàtic i donen més profunditat a l’oliva. Però com a contrapartida són menys productives i generalment la collita ha de ser manual.