Rareses, llibres d’art, llibres infantils originals, llibres d’edicions limitades… Fins a una trentena d’obres literàries il·lustrades seleccionades i aportades per la Biblioteca Joan Duch de Juneda es podran veure i fullejar al celler Mas Blanch i Jové durant tot el mes de febrer.

Aquesta exposició s’emmarca dins de l’acció Biblioteques amb DO, Lletres i Vins 2018, que té per objectiu dinamitzar les biblioteques publiques de Catalunya a partir de prendre com a punt de partida la cultura del vi.

Per aquest motiu, el celler Mas Blanch i Jové i la biblioteca Joan Duch de Juneda han programat una sèrie d’activitats per aquest mes de febrer.

El dia 9 de febrer a la Biblioteca Joan Duch hi haurà un maridatge de vi i òpera conduït pel David Puertas i el celler Mas Blanch i Jové amb un original tast vertical (diferents anyades d’un mateix vi) de Saó Blanc i Saó Abrivat.

I el dia 24 de febrer a les 11am al celler Mas Blanch i Jové hi haurà una visita guiada, tast de vins, olis, pans i xocolates amb una sorpresa musical de la mà de la companyia Cassigalls.

Amb aquestes accions es pretén posar de manifest el paper de les biblioteques com a dinamitzadores culturals i potenciar les col·laboracions entre els serveis bibliotecaris i els agents de l’entorn partint de la base que tant la cultura com el vi són territori. I, per tant, s’uneix territori, coneixement i paisatge.