UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA AL CELLER MAS BLANCH I JOVÉ
Dissabte 6 de juliol

La Vinya dels Artistes és un indret únic, a la comarca de Les Garrigues, on peces escultòriques de grans dimensions i diferents instal·lacions artístiques conviuen entre vinyes i oliveres. Des de fa 9 anys, cada estiu s’incorpora una nova obra en aquest original museu a l’aire lliure i s’organitza un esdeveniment per celebrar-ho. Enguany se celebrarà el dissabte 6 de juliol a les 19h i Eva Lootz inaugurarà la seva obra La Huella a La Vinya dels Artistes.

La vetllada serà molt especial, amb una agradable recepció al celler i un sopar enmig de les vinyes maridat amb els vins Saó del Celler Mas Blanch i Jové. També podreu gaudir de la percussió de Luis Tabuenca en directe.

El preu de l’entrada inclou la recepció amb petit aperitiu i vins, el concert, el sopar maridat amb els vins Saó i el fi de festa amb barra lliure i DJ.

Recordem que 1 entrada (80€) permet l’accés a 2 persones, és a dir, 2 persones poden accedir-hi pel preu de 80 €. AMB RESERVA PRÈVIA. No es podran adquirir entrades el dia de la festa.

PROGRAMA
19:00h Arribada al Celler Mas Blanch i Jové
20:30h Inauguració de La Huella de l’Eva Lootz
21:00h Solo de percussió a càrrec de Luis Tabuenca
21:30h Sopar a l’aire lliure maridat amb els vins Saó

LA VINYA DELS ARTISTES
La Vinya dels Artistes va començar com un pensament de l’amic Guinovart, qui va imaginar un espai obert on diferents artistes poguessin marcar el paisatge amb el seu propi llenguatge: una sala d’exposicions a l’aire lliure que fusionés terra, art i vi. Vam dedicar a Guinovart l’any 0. la seva escultura ‘l’Orgue de camp’ roman enmig de la vinya perquè el vent tingui un instrument per cantar als ceps.