LA GUIA DE VINS GOURMETS 2020 HA INCLOS EL VI SAÓ ABRIVAT 2016 DEL CELLER MAS BLANCH I JOVÉ DINS DEL SEU QUADRE D’HONOR.

La Guia de Vins Gourmets, una prestigiosa guia de vins espanyola, acaba de treure al mercat l’edició de l’any 2020 que inclou la referència de més de 4.300 vins tastats a cegues per professionals del món vinícola.

La Guia de Vins Gourmets ha puntuat el vi Saó Abrivat 2016 amb 92 punts sobre 100 i l’ha inclòs dins del Quadre d’Honor per haver obtingut una puntuació superior a 91 punts i tenir un preu mig inferior o igual a 15€.

El Saó Abrivat 2016 és un vi del celler Mas Blanch i Jové elaborat amb les varietats Garnatxa negra, Ull de Llebre i Cabernet Sauvignon i ha estat criat 12 mesos en bótes de roure francès i americà.

Mas Blanch i Jové, un celler situat a La Pobla de Cérvoles, DO Costers del Segre, elabora vins ecològics a partir del raïm de les seves pròpies vinyes situades a més de 750m d’altura, tot veremat a mà en el seu moment òptim de maduració. El celler també és el promotor de l’original projecte La Vinya dels Artistes on obres d’artistes consolidats de grans dimensions conviuen entre ceps i oliveres.