Cellers Lleida; 8 MEDALLES PELS 8 VINS DEL CELLER MAS BLANCH I JOVÉ

  • En aquesta edició dels International Wine Awards s’han tastat 2249 referències
  • El celler Mas Blanch i Jové ha obtingut 1 Medalles d’Or i 1 Medalla de Plata

Tots els 8 vins del celler Mas Blanch i Jové han resultat premiats al International Wine Awards. Un concurs on aquesta edició 2020 s’han tastat 2249 referències i on només 218 vins han obtingut una puntuació de 90 a 94 punts (Medalla d’Or).

Concretament, el vi Petit Blanc Saó 2019 ha obtingut una Medalla de Plata (85-89 punts) i el Saó Blanc 2019, el Troballa Blanc 2019, el Saó Rosat 2019, el Petit Saó 2018, el Saó Abrivat 2017, el Troballa Negre 2018 i el Saó Expressiu 2012 han obtingut una Medalla d’Or (90-94 punts).

Aquests guardons  es sumen altres que el celler de Lleida ja ha obtingut tant a nivell nacional com internacional. Tant la Wine Advocate del prestigiós crític nord-americà Robert Parker, la revista Wine Enthusiast, la publicació Vinous, així com la Guia Peñín i la Guia de Vins de Catalunya, han destacat l’alta qualitat dels vins Saó que també han resultat guanyadors de guardons en altres concursos prestigiosos com l’anglès Decanter World Wine Awards, la revista francesa Gilbert & Gaillard, el Concours Mondiel de Bruxelles de Bèlgica o els premis Vinari de Catalunya.

Per veure les medalles obtingudes per Mas Blanch i Jové : https://bit.ly/2Op5VhX