L’ART COM A ARREL I MEMÒRIA : Exposició de Ramon M. Teixidó Camí a Mas Blanch i Jové

  • El celler reobrirà les seves portes dia 7 de desembre
  • També s’hi podran veure els més de 450 dibuixos del XI Concurs de Pintura Infantil de Mas Blanch i Jové

El celler Mas Blanch i Jové inaugura nova temporada d’exposicions de la mà de l’artista de l’Espluga Calba, Ramon M. Teixidó Camí, el proper dia 7 de desembre.

Ramon M. Teixidó Camí és un escultor  que utilitza fusta, pedra i ferro per entrellaçar natura, sentiment i forma. Unes obres de textura suau i sensible al tacte que ens porten per un viatge en el temps, a les feines del camp, als orígens. Utilitza l’ou i les arrels com a elements simbòlics i  les peces són acompanyades per textos poètics del mateix autor.

Teixidó Camí ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives. A Mas Blanch i Jové hi presentarà també algunes obres fins ara inèdites.

L’exposició es podrà veure fins a principis de maig i els visitants també podran gaudir d’un tast dels vins ecològics i de muntanya del celler acompanyats de torradetes amb el nou oli d’oliva verge extra de primera premsada i sense filtrar.