MÚSICA , POESIA I VINS A LA VINYA DELS ARTISTES

  • Meritxell Gené i Gabriel Pena seran els encarregats de fusionar música i poesia enmig de la natura el proper diumenge 21 de març
  • El recital poètic-musical serà maridat amb tres vins del celler Mas Blanch i Jové

El proper dia 21 de març és el Dia Internacional  de la Poesia i, per celebrar-lo, la Institució de les Lletres Catalanes organitza, amb la col·laboració d’ens públics i privats,  una gran festa de la paraula en diversos indrets de Catalunya.

Un d’aquest actes és el concert-recital de la cantautora Meritxell Gené i del poeta i escriptor Gabriel Pena a la Vinya dels Artistes, a La Pobla de Cérvoles. L’acte serà maridat amb els vins Petit Blanc Saó 2020, Troballa blanca 2019 i Saó Abrivat 2017, del celler Mas Blanch i Jové.

L’acte que començarà a les 11.30am serà a l’aire lliure, gratuït, obert a tothom i compta amb la col·laboració dels Serveis Territorials de Cultura de Lleida.

Els espectadors que arribin amb temps podran gaudir prèviament de l’exposició temporal de Ramon M. Teixidó Camí, situada a dins del celler Mas Blanch i Jové amb explicacions en directe del propi artista, o passejar per La Vinya dels Artistes i descobrir les diferents obres exposades entre oliveres i vinyes.