93 PUNTS I LA MENCIÓ DE “HIGHLY RECOMMENDABLE” per la TROBALLA BLANCA 2019

  • Aquest vi de la DO Costers del Segre, ha estat entre els Top 20 vins dels vins tastats
  • El vi de Lleida Troballa Blanc ha estat inclòs en el tast dels “white indigenous tasting” que valora vins espanyols de varietats tradicionals

La prestigiosa revista Decanter ha puntuat el nostre Troballa blanc 2019 amb 93/100 punts i l’han considerat Highly recommendable (altament recomanable) en el seu tast de vins blancs espanyols de varietats indígenes. El Troballa blanc ha estat situat en el Top 20 de tots els vins tastats d’aquesta categoria.

Aquests guardons  es sumen a altres que aquest celler de Lleida ja ha obtingut tant a nivell nacional com internacional. Tant la Wine Advocate del prestigiós crític nord-americà Robert Parker, la revista Wine Enthusiast, la publicació Vinous, així com la Guia Peñín i la Guia de Vins de Catalunya, han destacat l’alta qualitat dels vins de Mas Blanch i Jové que també han resultat guanyadors de guardons en altres concursos prestigiosos com l’anglès Decanter World Wine Awards, la revista francesa Gilbert & Gaillard, el Concours Mondiel de Bruxelles de Bèlgica o els premis Vinari de Catalunya.

Es pot veure el llistat de vins guardonats aquí: http://www.revistadelvino.es/2021/04/04/el-exito-de-los-blancos-espanoles-de-variedades-locales-segun-decanter/