ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA XII EDICIÓ DEL CONCURS DE PINTURA INFANTIL DE MÁS BLANCH I JOVÉ

  • Més de 500 obres exposades a la sala de bótes del celler
  • Es repartiran més de 500€ en premis

Mas Blanch i Jové ha celebrat el seu Dotzè Concurs de Pintura Infantil pels nens i nenes de Les Garrigues. Més de 500 obres de 13 col·legis diferents han estat presentades i es troben exposades actualment a la Sala de Bótes del celler, on també es troba la increïble pintura “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias, una colossal obra de 60 metres que va ser pintada l’any 2013 durant més de 2 mesos enmig de La Vinya dels Artistes.

Degut a l’actual situació sanitària actual, s’allargarà l’exposició de les obres que podran visitar-se tots els dissabtes i diumenges de 10am a 2pm fins a finals de gener. Tots aquells participants que vagin a veure els seus dibuixos durant els dies i hores establerts rebran un petit obsequi i els pares que els acompanyin una copa d’un dels vins Saó.

A més, enguany es repartiran més de 500 euros en premis i el seu lliurament als guanyadors serà el proper 19 de desembre a les 5 de la tarda.

Mas Blanch i Jové en la seva aposta pel territori i per l’art va crear fa 12 anys aquest concurs per incentivar als més petits de la comarca a dibuixar i pintar.