El celler Mas Blanch i Jové inaugura el 19 de desembre a les 16:30 una doble exposició inèdita de la fotògrafa Ester Gasol Dea i el pintor Gregorio Iglesias Mayo: un diàleg entre natura i humanitat, entre vida i matèria inerta, entre claror i foscor… Experiències diverses que es plasmen en les teles i les fotografies d’aquests dos artistes.

Entre les obres exposades del Gregorio Iglesias podem trobar moltes peces inèdites: paisatges monocromàtics i obres acolorides on la subtilesa del color transfereix una atmosfera que embolcalla. Encapçalant el conjunt, descobrim el bes dels amants que dona la benvinguda a l’espectador que entra a la sala.

Per altra banda, Ester Gasol ens presenta un exercici de metallenguatge, on la seqüència d’imatges és engolida, literalment, pel marc de la fotografia. Les seves obres no són tan sols les superfícies planes impreses en paper sinó que fotografia i marc formen un tot indissoluble.

L’exposició es podrà veure fins a finals de maig i els visitants que vinguin a la inauguració també podran gaudir de franc d’un tast dels vins ecològics i de muntanya del celler acompanyats de torradetes amb oli d’oliva verge extra de primera premsada i sense filtrar.