92 PUNTS I MEDALLA DE PLATA PEL VI SAÓ EXPRESSIU 2019

  • El Saó Abrivat ha obtingut Medalla de Bronze
  • Fa uns mesos el vi Troballa Blanca també va obtenir 93 punts a Decanter

La prestigiosa revista Decanter ha puntuat el nostre Saó Expressiu 2019 amb 92/100 punts i li han atorgat Medalla de Plata. En aquesta edició hi han participat més de 18.000 vins de tot el món i el Saó Expressiu 2019 ha estat seleccionat entre els millors d’Espanya.

Aquests guardons  es sumen a altres que aquest celler de Lleida ja ha obtingut tant a nivell nacional com internacional. Tant la Wine Advocate del prestigiós crític nord-americà Robert Parker, la revista Wine Enthusiast, la publicació Vinous, així com la Guia Peñín i la Guia de Vins de Catalunya, han destacat l’alta qualitat dels vins de Mas Blanch i Jové que també han resultat guanyadors de guardons en altres concursos prestigiosos com l’anglès Decanter World Wine Awards, la revista francesa Gilbert & Gaillard, el Concours Mondiel de Bruxelles de Bèlgica o els premis Vinari de Catalunya.