· Dia 7 de gener a les 18:00h

· El concert es celebrarà a l’espectacular sala de bótes del celler

· L’activitat és gratuïta

El dia 7 de gener de 2023 a les 18h els pianistes Antoni Escayola i Ariane Arpa seran músics els protagonistes d’un concert a la sala de bótes del celler Mas Blanch i Jové. Els músics interpretaran obres dels compositors impressionistes Maurice Ravel, Erik Satie i Claude Debussy en un concert de piano a quatre mans, maridat amb els vins ecològics del celler.

Ariane Arpa ha realitzat estudis de piano a l’acadèmia Marshall amb Carlota Garriga. Ha rebut classes de Marta Zabaleta, Lluís Fernando Pérez, ha assistit a màster classes de Maria Joao Pires i ha participat en concerts de música de cambra a diverses sales de Catalunya.

Per la seva banda, Antoni Escayola va estudiar la carrera de piano a l’acadèmia Marshall amb Clotilde Osta Palau i va fer els estudis de perfeccionament amb María Teresa Monteis. Va estudiar música de cambra amb Anton Serra i Ala Voronkova, va assistir a màster classes de Joaquín Nin-Culmell i Narcís Bonet, així com a revisions com a professor amb Alicia de Larrocha i Marta Zabaleta. Amb Joan Cantarell va estudiar direcció d’orquestra i actualment és cap d’estudis de l’acadèmia Marshall.

El concert és gratuït i serà maridat amb vins del celler Mas Blanch i Jové.