Concert Exclusiu: “Piano Interior: Emotional Experience” amb Antoni Tolmos

Dia i Hora: Dissabte, 7 d’octubre de 2023, a les 19h. Es recomana arribar a les 18h si voleu gaudir d’un passeig lliure per La Vinya dels Artistes o visitar el celler abans del concert.
Lloc: Sala de Botes del Celler Mas Blanch i Jové, a La Pobla de Cérvoles

Una experiència musical inoblidable us espera a la Sala de Botes del Celler Mas Blanch i Jové. Us convidem a un concert excepcional amb el pianista, compositor i conferenciant de renom, Antoni Tolmos.

🎶 Títol del Concert: “Piano Interior: Emotional Experience” 🎶

Antoni Tolmos ens guiarà a través d’una nit màgica i introspectiva, on la seva música s’uneix a l’essència de l’ésser. L’artista presentarà el seu últim àlbum “Piano Interior”, una obra que connecta de manera profunda la música i el creixement personal. Aquest és un concert que no només us farà sentir, sinó que us portarà a un viatge de reflexió i autodescobriment. Posteriorment, s’oferirà una degustació gratuïta dels vins de Mas Blanch I Jové.

🎵 Selecció d’Obres Destacades: 🎵

“En paz”
“Reflexión”
“Tu secreto”
“Tras la ventana”
“Pequeñas cosas”
Durant aquesta experiència íntima, Antoni Tolmos compartirà amb vosaltres les històries i significats que hi ha darrera de cada peça en un format únic que ell anomena “concerferència”. El silenci serà tan vibrant com les pròpies notes del piano, convidant-vos a una immersió profunda a l’interior de vosaltres mateixos.

🍷 Gaudiu dels Vins Ecològics de Mas Blanch i Jové: 🍷
A més de l’experiència musical, després del concert tindreu l’oportunitat de degustar els vins ecològics del Celler Mas Blanch i Jové. Amb una gamma de sabors únics que complementen la música de Tolmos, aquest tast afegirà un toc exquisit a la vostra nit especial.

🎟️ Entrades:

16€ (Anticipada)
20€ (Normal)

No deixeu escapar aquesta oportunitat de viure una nit de connexió i emoció a través de la música d’Antoni Tolmos. Les entrades anticipades ja estan a la venda i les podeu adquirir fàcilment en línia.

Per a més informació sobre Antoni Tolmos i la seva increïble carrera artística, podeu visitar el seu lloc web oficial: www.antonitolmos.com.

Per qualsevol consulta o assistència tècnica en la compra d’entrades, podeu contactar-nos:

📧 Correu electrònic: info@masblanchijove.com
📞 Telèfon: 973050018

Us esperem en aquesta nit de música i emocions, on els sons del piano es fonen amb els vostres sentiments més profunds. No deixeu que aquesta oportunitat única passi de llarg. Reserveu les vostres entrades ara i prepareu-vos per a un viatge sonor i espiritual sense precedents.