🎨 Exposició “Somni Creatiu” de Sonia Alins Miquel 🖌️ + Concert de Jazz + 🍷 Degustació de Vins i Olis Ecològics 🍇

📅 Data: 2 de març a les 17h 📍 Lloc: Celler Mas Blanch i Jové, Pobla de Cérvoles

Estem encantats de convidar-te a l’inauguració de l’exposició de l’artista lleidatana Sonia Alins Miquel, una mostra cautivadora que et transportarà a un univers surrealista i poètic. Amb una selecció de peces que abracen des de l’any 2014 fins a l’actualitat, “Somni Creatiu” és molt més que una simple exhibició d’art; és un viatge a través de la imaginació i la creativitat d’una artista excepcional.

Durant l’esdeveniment d’inauguració, seràs convidat a gaudir d’un concert de jazz en directe a càrrec del grup “Equinox”, mentre gaudeixes d’una degustació de

Descobreix els secrets darrera de les icòniques “Dones d’Aigua”, una sèrie premiada internacionalment que ha captivat l’atenció del món de l’art. A més, tindràs l’oportunitat exclusiva de ser el primer en admirar les noves obres inèdites de l’artista, que es revelen per primera vegada en aquesta exposició.

🎟️ Entrades i Detalls

Les entrades per a aquest esdeveniment especial tenen un preu de 8€ en venda anticipada i 10€ a taquilla. Les places són limitades, així que assegura’t de reservar la teva aviat per no perdre’t aquesta oportunitat única.

Uneix-te a nosaltres el 2 de març per a una tarda màgica de descoberta, inspiració i plaer sensorial al celler Mas Blanch i Jové. No faltis!