🎨 Inauguració de l’exposició “Omphalos” de Fèlix Pons amb performance en viu i tast de vins

📍 Dia 11 de maig a les 12h al celler Mas Blanch i Jové

-Vine i uneix-te a nosaltres en la gran obertura de l’exposició “Omphalos” de l’artista Fèlix Pons! La cita és el proper dia 11 de maig a les 12h al Celler Mas Blanch i Jové.

La inauguració serà una experiència multisensorial que començarà a les 12h amb una performance en viu protagonitzada pel mateix Fèlix Pons acompanyat de Jordi Busquets a la guitarra. Després, a les 13h, tindrà lloc l’obertura oficial de l’exposició “Omphalos”, junt amb una degustació de vins i olis a càrrec del celler Mas Blanch i Jové.

L’exposició pren el seu nom del concepte grec antic “Omphalos”, que significa el centre del món. Fèlix Pons explora aquesta noció a través d’una sèrie de peces artístiques que reflexionen sobre l’origen, la centralitat i la connexió entre l’ésser humà i la natura. Des dels líquens fotografiats a les muntanyes de Valldemossa fins als frottages de l’abrigo de Son Matge, l’artista captura l’essència del paisatge i la seva relació amb el concepte d’omphalos.

🎨 Sobre Fèlix Pons:
Fèlix Pons és un artista plàstic, actor i director d’escena amb una extensa trajectòria en les arts visuals i escèniques. La seva obra s’ha exposat a nivell nacional i internacional, i aborda temes com el cos, l’arqueologia, la natura i la identitat.

🎟️ Entrades i Detalls

Les entrades per a aquest esdeveniment especial tenen un preu de 8€ en venda anticipada i 10€ a taquilla. Les places són limitades, així que assegura’t de reservar la teva aviat per no perdre’t aquesta oportunitat única.

Uneix-te a nosaltres el 11 de maig per a una tarda màgica de descoberta, inspiració i plaer sensorial al celler Mas Blanch i Jové. No faltis!