DIUMENGE 16 DE JUNY, CONCERT OS KAMMERKOR!

El proper DIUMENGE dia 16 de juny a les 12h el cor norueg Os Kammerkor farà un concert a la sala de bótes de Mas Blanch i Jové en la seva gira per Catalunya.

Os Kammerkor procedeix de la part occidental de Noruega, concretament d’una petita ciutat, Os, propera a la casa del gran compositor Edward Grieg. Fundat el 1976, Os Kammerkor està format per 27 cantants, dirigits per Ann Elisabeth Tveit. El seu repertori és variat, ja que a més de música de Greig, el cor cantarà cançons i himnes populars clàssics, tant en noruec com en anglès i en castellà. Una oportunitat per apropar-nos a la sonoritat de la cultura noruega i revisar alguns clàssics moderns occidentals.

El concert al celler Mas Blanch i Jové serà gratuït i una hora abans, a les 11am, hi haurà una sessió de portes obertes per poder visitar el celler i degustar els olis de Molí del Set, amb pans i xocolata, així com els vins del celler.

Quan? Dia 16 de juny a les 11 am

*Activitat gratuïta*