PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “PAS A PAS” AL CELLER MAS BLANCH I JOVÉ

El llibre, que es presenta el 7 de setembre, està editat per Daniel Albors i coordinat per Anna Rufié

Un total de 31 escriptors de la comarca han creat ‘Pas a pas’, un “llibre de les Garrigues i per les Garrigues”, on els seus autors i autores plasmen la seva poesia, narracions curtes o els seus estudis dins del marc de cada municipi amb diversitat d’estil, ja que està creat per diverses persones.

Cada treball, “il·lustrat des d’una concepció i visió que entra en el món espiritual”, ofereix “una visió molt diferent de la comarca que a ningú deixarà indiferent”, tal com explica la seva coordinadora, Anna Rufié. ‘Pas a pas’, quadern de lletres i bancals de les Garrigues, és un llibre que surt amb la idea original, il·lustracions i edició de Daniel Albors Sellés.

La primera presentació del llibre fou el 7 de setembre de 2019, a les 19 hores, al celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles. Prèviament, a les 18.30h, va haver-hi un tast gratuït dels vins ecològics del celler, així com d’olis amb pa i xocolata.

*Activitat gratuïta*