Dia 10 de juliol de 2021 a les 19h.

VIA CRUCIS SEGONS SANT IAGO. Recorregut “espectaclitzat” a l’aire lliure amb tast de vins.

Un espectacle-homenatge a Iago Pericot, gran agitador del teatre català, que acabarà amb la inauguració a La Vinya dels Artistes de La Guillotina. La Guillotina va ser estrenada al Festival Grec l’any 2014 i el públic va poder gaudir d’una catarsi d’alliberament col·lectiu, alegre i reflexiva alhora. Una proposta que convidava a buscar en el nostre interior el qui o el què ens generava més desassossec i turment i que l’artefacte s’encarregava d’alliberar-nos-en. I ara, aquesta brillant idea del Iago Pericot, creador inclassificable, provocador i únic, es trasllada fins a La Pobla de Cérvoles per formar part d’aquest singular espai situat a les Garrigues altes.

L’incorporació d’aquesta obra a La Vinya dels Artistes és també una excusa per fer un homenatge íntim al seu creador. Amics i col·laboradors del Iago Pericot crearan un recorregut espectaclitzat (terme inventat per ell) a mode de via crucis sui generis: ritus en la forma, irreverència en el fons; i on, a cada estació, trobarem referents del seu llegat artístic i personal.

Un homenatge divertit, provocador i irreverent, obert a tothom i totalment a l’aire lliure que encetarà la temporada artística d’estiu de Mas Blanch i Jové i serà maridat amb dos vins del celler.

Preu: 15€ venta anticipada a través d’aquesta web

Preu: 20€ el dia de l’espectacle a taquilla