TALLER DE JOGUETS DE FADES A CÀRREC DE PALMIRA RIUS TORMO + TAST DE VINS ECOLÒGICS

Diu una llegenda que quan caminem per la natura i ens trobem amb algun element estrany i curiós, pot ser un joguet que les fades s’han descuidat. En podreu veure dos a l’exposició “Entre Natura, Fils i Vinyes”.

Al taller cercarem elements de la natura com troncs, branques, pedres arrels, plomes, etc. i disposarem també d’una caixeta amb coses llampants. Caldrà triar, teixir, tibar, nuar, crear una peça per si us visita alguna fada o per tenir un bonic record per emportar-vos a casa.

També es podrà visitar l’exposició temporal “Entre Natura, fils i vinyes” de l’artista Palmira Rius. L’obra ens porta a sortoses coincidències: el territori, on creix la vinya i el celler on el raïm dorm i esdevé vi. La natura com a motiu i suport i el tèxtils tan presents en la vida i en les obres. Les diferents composicions volen acomboiar-se a l’espai, penjades, al terra, damunt un voladís o com a contrapunt al paisatge exterior, tot plegat una síntesis visual i poètica entre els diferents espais del Celler. L’exposició es podrà veure fins al final de desembre.

L’entrada costa només 15 euros per adults, 5€ infants.