El diumenge dia 12 de novembre entre les 10.00 i les 12.30 hores (o fins esgotar existències)

El diumenge dia 12 de novembre, en el marc del Dia Europeu de l’Enoturisme, el celler Mas Blanch i Jové oferirà una sardinada popular gratuïta entre les 10.00 i les 12.30 hores (o fins esgotar existències) amb tast de vins i oberta a tothom. També es podrà tastar el primer oli verd Òlim Verd de Molí del Set, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar. Es recomana reserva prèvia perquè les places són limitades.

L’esmorzar serà entre tines plenes de vi en plena maceració. El celler va acabar la verema fa tot just tres setmanes. Durant mes d’un mes s’ha veremat a mà els 52.000 kg. de raïm procedent de les 25 Ha. de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes d’altura, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben a dins del municipi de La Pobla de Cérvoles.